Sommar värme

Nu har det varit en strålande helg med gött väder och goa människor =)

Satt igår och grillade hos gustav och håkan... detta var jätte trevligt och det slank ner en och annan öl. Vi tog även ut gitarren och plinkade lite medans vi grillade..

Efter grillningen så åkte vi till slottskogen och träffade folk =) men de skulle hem så vi begav oss till den däringa Facebook festen. Jag får medge att det dök upp betydligt mer folk än vad jag trodde skulle komma... Mycket folk var det och det var väldigt trevligt.... Sen åkte vi hem och jag låg och pratade med flickan min tills det var dags att sova =)

Idag är man lite sleten men jag fick städat ur balkongen så man kan sitta och slappa där ute också utan att kliva på en massa skit =)

Ha en trevlig söndag...

Cheers










Fläskfilé än en gång fast med en liten twist.

Nu har vi vart i farten igen och denna gång gjorde vi egen röra som vi hade i fläskfilén
Denna var gjord på:
soltorkade tomater
Champinjoner
Lök
Persilja
Olivolja
Salt och Peppar.
Blanda och rör om och fyll fläskfilén...

Mycket gott blev det =)








Och detta blev lunchlådan för dagen och morgondagen =) OM NOM NOM NOM


Cheers

Söndag och Delsjön

Vaknade upp vid tolv tiden i söndags av att flickan min ringde och visade med hela handen att jag skulle sätta mig på balkongen och få lite sol på min bleka kropp.... Detta gjorde jag inte utan jag jagade taag på Kung Hakon och Gurk och sade till dem att vi kanske skulle ta och grilla... Detta var faktiskt en super idé =)

Så vi gav oss iväg och inhandlade lite gott på willys och sen åkte vi förbi Kalle och väckte honom. därefter begav vi oss upp till Delsjön och började grilla och njuta av vädret....

Dock är det ju svårt att få till revben perfekt på en engångs grill så man gjorde vad som gick med det lilla man hade =)

Cheers

Lite väl grillade men ätbart var det.


Marinerat älgkött á la Hakon.


Delsjön.


Grill Gurk.


Grill Hakon.


Nyvaken Grill Kalle.

RSS 2.0